Jestli byla nějaká bota v posledních letech těžká, jsou to Nike Air Jordan 1 Mid. Zatímco verze High a Low se rozjely, dostaly přístup k divoké spolupráci a zdobily nohy v podstatě každého sneakerheada na světě, Jordan 1 Mid zůstal na lavičce jako poslední dítě, které bylo vybráno do týmu. Ale stejně jako ve filmech, dítě, které nebylo vybráno, tvrdě trénovalo v zákulisí a vypadá to, že se přílivy obracejí.


To je správně. Nike Air Jordan 1 Mid se chystá bouchnout. Vlastně už to má v Evropě. V loňském roce Evropané nakoupili trojnásobek celosvětového průměru Jordan 1 Mids na hlavu a Amerika je nyní následuje. Stále častěji vidíme siluetu Mid zahrnutou do našich oblíbených kanálů na Instagramu o teniskách, což je obvykle znamení, že se teniska chystá vyhodit.


Takže, než se vlna zlomí a nezačne nevyhnutelná záplava spoluprací a limitovaných vydání, nyní je ideální čas, abyste se dostali před křivku. Abychom vás posunuli správným směrem, níže jsme s pomocí Stadium Goods shrnuli 4 nejlepší Nike Air Jordan 1 Mids of 2021.


Pokračujte v rolování a nakupujte nejlepší Nike Air Jordan 1 Mids of 2021.

1.Metallic Red


Tato metalická červená barva, inspirovaná Chicago Bulls, navazuje na dlouhou tradici značky Jordan. Červená, bílá a černá paleta nás nikdy neomrzí.

2. Barely Rose


Air Jordan 1 Mid Barely Rose

$145

NIKE

Barevné provedení Nike 'Barely' jsou některé z našich oblíbených. Vybledlý povrch dává této iteraci Barely Rose obrovský rozsah pro styling. Z dálky vypadají jako čistý bílý pár, ale zblízka se ukáže víc.

3. University Blue


Air Jordan 1 Mid University Blue
NIKE

Air Jordan 1 High University Blue“ je inspirována originální barvou prvních typických bot Michaely Jordana. „University Blue“ Jordan 1, vydané začátkem roku 2021 od Jordan Brand, přichází v žádoucí siluetě s vysokým vrcholem a využívá směs materiálů a barev s příchutí „UNC“ pro atraktivní design. Na středním panelu a perforované špičce se objevuje celozrnná bílá kůže. Univerzitní modré překryvy z nubukové kůže na přední části chodidla, na očkách, límci a patě kontrastují s ostrým bílým základem. Jordan Brand přidává černý kožený Swoosh na obou stranách a černé logo „Wings“ na límec. Mezi další detaily patří černé tkaničky na bílém nylonovém jazyku, světle modré logo „Nike Air“ na černém nylonovém štítku na jazyku a pružná černá kůže na límci.

4. Light Smoke Grey

Air Jordan 1 Mid „Light Smoke Grey“ najde první typickou botu Michaela Jordana ve středním provedení ve stínovém, ultra všestranném barevném schématu. Jordan 1 Mid si získaly popularitu v kultuře tenisek pro svůj jedinečný střední tvar a řadu žádoucích barevných provedení. Oba aspekty vstupují do hry v barevném provedení „Light Smoke Grey“. Bílá kůže tvoří základ svršku a objevuje se na perforované špičce, středním panelu a límci. Světle kouřově šedé kožené překryvy lze nalézt na přední části chodidla, na očkách, límci a patě. Na každé straně je černá kožená vlnovka a na límci je černá značka „Wings“. Značka Jordan završuje vzhled tohoto decentního designu šedým nylonovým jazykem, černými tkaničkami a černým nylonovým poutkem na jazyk s šedými detaily Jumpman. Air Jordan 1 Mid „Light Smoke Grey“ byl vydán 9. června 2020.